My status tel: +359 52 60 20 59 e-mail: [email protected], Кошница

  • ВилексАуто
  • Фиат / Fiat
  • Алфа ромео / Alpha Romeo
  • Ланчия / Lancia
  • Ивеко / Iveco
  • Кастрол / Castrol
  • Селения / Selenia

Въпроси

Начин на плащане

Всички цени в сайта са с начислен ДДС. Плащането се извършва в брой при доставка на поръчката (наложен платеж) или чрез банков превод. Към Вашата поръчка ще бъде прикрепен касов бон и при желание от Ваша страна ще добавим и фактура.
За да платите Вашата поръчка чрез банков превод, моля изпратете стойността на поръчката на следната сметка:

Обединена Българска Банка АД
BG90UBBS80021079628620
BIC: UBBSBGSF

За да платите Вашата поръчка чрез ePay.bg превод, моля изпратете стойността на поръчката на следната микро сметка като упоменете в поле Основание Вашето име, потребителско име в сайта (ако сте се регистрирали) и телефон за връзка:

Клиентски номер (КИН): 4643548169
E-mail на получателя на плащането: [email protected]

 

Указания за поръчване в сайта

За да поръчате от сайта, следвайте следните стъпки:
Стъпка 1: Прегледайте продуктите в сайта като използвате падащите менюта вляво или отидете на страница "Каталог". Ако имате съмнения относно продукта, от който се нуждаете, не се колебайте да се консултирате с нашите служители напълно безплатно. Можете да се свържете с тях по телефон, email или Skype.

 Стъпка 2: Натиснете бутон "Добави в кошница", за да добавите продукта в своята кошница. На този етап можете да промените заявеното количество и да добавите промоционален код за отстъпка. 

 Стъпка 3: Прегледайте съдържанието на Вашата кошница и натиснете бутона "Финализиране на поръчката". 

Стъпка 4: Ако сте влезли в сайта като "Гост" попълнете информацията за доставка, изберете метод на плащане и ако желаете да Ви бъде издадена фактура, попълнете нужните данни. Ако сте се регистрали и сте влезли в сайта с Вашето потребителско име, данните Ви за поръчка ще бъдат автоматично попълнени. 

 Стъпка 5: Натиснете "Финализирай поръчка". На следващия екран можете да разгледате данните на Вашата поръчка. Ако те са правилни, натиснете "Изпрати за обработка", за да изпратите Вашата поръчка, след което ще получите email с детайлите на Вашата поръчка. Трябва да влезете в своя email и да натиснете вурху линка за потвърждение. За да се уверим, че поръчката Ви ще пристигне при Вас навреме и отговаря на Вашите изисквания, наш служител ще Ви се обади до 1 час от получаване на поръчката, за да потвърди попълнената информация и адреса на доставка.

За Ваше удобство магазин за авточасти "Вилекс Ауто" приема поръчки по Skype: vilexauto, на телефон 052 60 20 59 или на email: [email protected].

 

Условия на доставка

Доставките се извършат чрез куриерска фирма DND-Express, с която имаме сключен договор за преференциални цени за доставка на нашите клиенти. Ако поръчката Ви е до адрес, намиращ се в град Варна или ако поръчката Ви е на стойност над 100 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Поръчките се изпълняват и изпращат до 16:00 от понеделник до събота. Поръчки не се обработват в неделя или официални празници. Сроковете за доставка на поръчката след нейното изпращане са до 1 работен ден за град Варна и до 2 работни дни за останалата част на страната.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката “Вилекс Ауто” не се обвързва с изпълнение на поръчката. Договорът за покупко-продажба се счита за сключен между клиента и "Вилекс Ауто" след приемане от “Вилекс Ауто” на заявление за покупка попълнено правилно от клиента, изпращане на потвърдително съобщение на посочения от клиента електронен адрес и/или потвърждаване на заявката на посочения от клиента телефон.

При поръчка под 100 лв. доставката за следните населени места е 5 лв: Айдемир, Аксаково, Асеновград, Благоевград, Ботевград, Бургас, Бяла - обл. Русе, Бяла Слатина, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Галата, Герман, Горна Оряховица, Дебелец, Димитровград, Добрич, Драгичево, Дупница, Елена, Казанлък, Казичене, Карлово, Карнобат, Каспичан, Кърджали, Кюстендил, Левски, Ловеч, Мездра, Мировяне, Монтана, Нова Загора, Нови Пазар, Орешак, Павел Баня, Павликени, Пазарджик, Панчарево, Перник, Петрич, Плевен, Плиска, Пловдив, Попово, Радиново, Разград, Рударци, Русе, Сандански, Световрачане, Свищов, Севлиево, Силистра, Сливен, Смолян, Сопот, София, Стара Загора, Суходол, Троян, Трудовец, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

При поръчка под 100 лв. доставката за следните населени места е 9 лв: Айтос, Албена, Банкя, Банско, Берковица, Бобов дол, Ботунец, Бургас-Нефтохим, Велики Преслав, Владая, Вършец, Горни Богоров, Гоце Делчев, Гюешево, Девня, Добринище, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Дряново, Дулово, Елин Пелин, Елхово, Етрополе, Злани Пясъци, Исперих, Калофер, Каспичан, Кнежа, Козлодуй, Костинброд, Котел, Кремиковци, Кривина, Кулата, Лясковец, Мадара, Мелник, Момчилград, Негован, Нови Искър, Нови Хан, Омуртаг, Пампорово, Панагюрище, Перущица, Пещера, Полси Тръмбеш, Поморие, Правец, Раднево, Радомир, Разлог, Сапарева Баня, Сарафово, Св. Конст. и Елена, Своге, Септември, Симитли, Сливница, Слънчев бряг, Созопол, Стамболийски, Съединение, Трявна , Чепеларе, Ябланицa.

За всички останали населени места, свържете се с нас, за да Ви дадем актуалната цена за доставка на DnD Express до даденото населено място.

Гаранция

В срок от 7 дни след получаване на Вашата поръчка се уверете, че сте получили заявените от Вас продукти и че няма повреда при транспорта. Ако дължимата цена е различна от заявената и/или доставените продукти не отговарят на Вашата поръчка и/или не съответстват на характеристиките, посочени в този сайт и/или са нанесени щети при транспорта, изпратете продуктите обратно за наша сметка.

Когато получим Вашата поръчка и се уверим, че тя е в ненарушен търговски вид и опаковка, ще Ви възстановим заплатената от Вас сума до 7 дни. "Вилекс Ауто" не носи отговорност за повреда на поръчаните продукти по време на тяхното използване или монтиране и си запазва правото да не приеме върнатата поръчка и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от клиента. Всички продукти на "Вилекс Ауто" са нови, неупотребявани и запечатани от производителя.

Програма за лоялни клиенти "Fedeli Clienti"

С програмата за лоялни клиенти "Fedeli Clienti" имате уникалната възможност да станете част от непрекъснато растящата общност от клиенти на "Вилекс Ауто", които се възползват от специални намаления и преференции. Всеки клиент, участващ във "Fedeli Clienti" получава специално бонус картонче с уникален потребителски код за намаления, които може да използва при поръчване в нашия магазин или на нашия сайт. За да разберете повече за "Fedeli Clienti", свържете се с нас.

Условия за ползване

Когато разглеждате или използвате тази Интернет страница (уеб сайт), вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и сте съгласни с тези Условия за ползване, както и че носите отговорност по действащото българско законодателство.        
Тези Условия за ползване уреждат отношенията между "ВИЛЕКС 08" ЕООД и всяко лице, което ползва услуги, свързани с достъп до и ползване на Интернет сраницата (уеб сайта) www.vilexauto.com.
www.vilexauto.com, наричан по-долу "Вилекс Ауто",  е уебсайт за електронна търговия, принадлежащ на "ВИЛЕКС 08" ЕООД. 
 
Права и задължения на страните    
"Вилекс Ауто" се задължава:

- да прехвърли на клиента собствеността на заявената от него поръчка и включените продукти

- да достави в срок заявената от клиента поръчка

- да провери за неизправности и изпрати в нужния търговски вид всеки продукт от поръчката на клиента

Клиентът се задължава:

- да посочи точна и вярна информация за доставка: име, телефон, адрес, email

- да плати цената на поръчката

- да осигури условия и достъп за получаване на поръчката

Потребителите на сайта нямат право да разпространяват, променят (редактират), копират (освен за нетърговски, лични цели), предават, излагат, възпроизвеждат, репродуцират, публикуват, създават вторични материали, прехвърлят, продават или по какъвто и да е друг начин използват съдържание на сайта без изричното писмено разрешение на "Вилекс Ауто".

Продуктите, показани на уебсайта на Вилекс Ауто, които са маркирани като промоционални не могат да се комбинират с други промоции и намаления.

При предаване на стоката клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на поръчката, но приема поръчката и е на посочения от клиента адрес на доставка.
При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.  
В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, “Вилекс Ауто” се освобождава от задължението си да достави заявената поръчка. Клиентът може да потвърди желанието си да получи своята поръчка и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждение за повторна доставка.  
 
Лични данни
“Вилекс Ауто” защитава личните данни на Клиента, станали известни при попълване на регистрационната форма или при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че клиентът е предоставил неверни данни. 
При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Условия на ползване, “Вилекс Ауто” може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. 
“Вилекс Ауто” има право да използва информацията за предлагане на стоки и/или услуги на клиента, за промоции, изпращане на поздравления, организиране на томболи, запитвания, за статистически и всякакви други законосъобразни цели, освен в случай на изрично несъгласие на същия, изпратено на следния e-mail адрес: [email protected]. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. 
 
Разкриване на информацията
“Вилекс Ауто” се задължава да не разкрива никакви лични данни за клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато: 

- е получил изричното писмено съгласие на Клиента.

- информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото       законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация.

- “Вилекс Ауто” е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

Отговорност

“Вилекс Ауто” не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които “Вилекс Ауто” не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на “Вилекс Ауто”. Целта на използването на търговски марки и оригинални кодове е изключително за означаване на модел на превозното средство, за което е предназначен всеки продукт.

Спорове
Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на “Вилекс Ауто”, съобразно българското законодателство.

Система за коментари
Всеки потребител може да остави коментар за всеки продукт чрез бутона "Добави коментар". За да запази българския език чист и да предпази потребителите на сайта от нецензурно или обидно съдържание, "Вилекс Ауто" си запазва правото да одобрява коментарите преди да се появят на сайта. "Вилекс Ауто" изисква всички потребители да изписват своите коментари на кирилица.

Изменение на Условията за ползване

Условията за ползване могат да бъдат променяни по всяко време от "Вилекс Ауто" като същият публикува в сайта самите изменения за запознаване на потребителите с тях. "Вилекс Ауто" не поема задължение да уведоми потребителите за изменения в Условията за ползване. Потребителят се счита обвързан от промените от момента на публикуването им, освен ако не заяви, че не ги приема. В случай, че потребителят изрично заяви, че не е съгласен с промените, то "Вилекс Ауто" има право веднага да спре или да прекрати предоставянето на услугите към потребителя, като възникналите до този момент задължения подлежат на изпълнение.

Кошница

Вашата кошница е празна

Цена: 0.00 лв.

Поръчай сега

Елекронен бюлетин


Препоръки

Първия Български Бутон за споделяне

Анкета

Кой метод за онлайн плащане предпочитате?


*
*
*
   Виж още: